Rustikalna vila San Marko

Veličastna vila s tremi spalnicami, bazenom in jacuzzijem na otoku Krk

Toliko posebnih stvari je, ki opisujejo to vilo, ampak brez da bi predolgo razpravljali lahko povzamemo, da je to popoln kraj za dve družini, z bazenom in jacuzzijem. Vila je bila zgrajena za hedonistične ljudi, ki znajo ceniti vrhunske materiale. Slednje so namestili lastniki, ki so hišo tudi sami zasnovali in opremili. Lastniki so vilo uporabljali štiri leta, nakar so se odločili, da je napočil čas, da tudi drugi okusijo in spoznajo veselje in lagodje, ki ga ta hiša nudi…  

8
3
4
Pošlji povpraševanje
Dodaj med priljubljene
Zakaj mi?
Tip št. oseb Katalog Lastnosti
Rustikalna vila San Marko št. oseb: 8 Katalog:   Lastnosti: AC+T+G+WiFi Pošlji povpraševanje

Doplačilo za hišnega ljubljenčka znaša 10,00 €/dan.

Lokacija

OKOLICA

 

V bližini se nahajata dve restavraciji in lokalna trgovina, kamor se lahko podate tudi peš. Obe restavraciji kažeta tipično arhitekturo kamnitih hiš z dinamično ureditvijo okoli posestev.

V enem trenutku se nahajate v vrtu z naravno senco, že v drugem pa lahko uživate ob odličnih lokalnih jedeh na kamniti terasi s prekrasnim razgledom. Restavraciji sta znani po lokalnih specialitetah, ena izmed njiju pa je predvsem usmerjena k sveži domači hrani.

Lastnik se vsako noč poda na ribolov in svojim gostom nato ulov tudi predstavi, tako da je za presenečenja vedno poskrbljeno. Nobena riba ni zmrznjena in lignji niso uvoženi. Sami pečejo tudi svoj kruh, gojijo lastno zelenjavo ter pridelujejo vino in olje. Imajo celo lastne ovce in koze…

Otok Krk je otok plaž. Teh, ki se nahajajo blizu ali nekoliko dlje od vile, je veliko, tako, da jim bomo morali posvetiti lastno poglavje. Prva plaža se nahaja 2 km od vile in jo je možno doseči peš, s kolesom ali z avtomobilom.

Na poti tja pa boste lahko uživali ob pogledih na tradicionalne kamnite hiše, kamnite zidove in čudovito vegetacijo.

Noben otok ne prekaša otoka Krk v izboru športnih aktivnosti. Od stotih kilometrov gorskih in kolesarskih poti, Ski Lifta, vodnih trampolinov, pohodništva in veliko več…

 

PLAŽE

Otok Krk nudi veliko zanimivih plaž, še posebno pa tukaj izstopa plaža Baška, ki sodi med najlepše plaže na Hrvaškem. Obala je zelo raznovrstna, saj lahko najdete prodnate plaže s finim in grobim prodom, peščene plaže, skalnate plaže in pa seveda tudi kakšno tlakovano kopališče.  
 
Na otoku je le malo peščenih plaž, zato pa se v zalivu Soline nahaja lepa plaža z zdravilnim blatom (pomaga pri revmatskih obolenjih). Nekatere plaže v bolj odročnih zalivih, je možno doseči le s čolnom ali pa peš preko ozkih stezic, ki peljejo mimo čudovite otoške vegetacije.

Veliko plaž je odlikovanih z »Blue Flag« nagrado, katera stoji za čistost morja, varnost in pa prijetno počitniško okolje.

Večina »divjih« plaž nima tega odlikovanja, saj še niso bile preizkušene, vendar pa je voda ob teh plažah navadno tako čista in jasna kot pri prejšnjih. 

Lastnosti

Možna uporaba čolna
Možen privez
Primerno za otroški voziček
Wi-Fi
Psi dobrodošli
Vsaj 2 ločeni spalnici
Klima
Zunanji žar
SAT TV
Pomivalni stroj
Pralni stroj
Otroška posteljica
Bazen
Kajenje prepovedano
Pogled na morje
Balkon / terasa
Prodnata plaža
Nudistična plaža
Jacuzzi
Masaža
Fitnes

Opis

Za koga smo iskali pravljične vile in jih osebno testirali?

Vile, apartmaji in butični hotelčki na teh straneh so namenjeni posebnim ljudem. Tistim, ki iščejo nadpovprečne stvari, uživajo v lepem ambientu in katerim topla dobrodošlica gostiteljev veliko pomeni.

Če ste naveličani masovnega konfekcijskega turizma in iščete nekaj posebnega, potem ste na pravem mestu. Za vaše želje bomo poskrbeli, kot bi bile naše.

 

Rustikalna vila San Marko – ustvarjena za uživanje življenja 

Ta luksuzna vila s tremi spalnicami in bazenom na otoku Krk zagotavlja udobje in zadovoljstvo na najvišjem nivoju. Ves ta čar pa je skrit v zidovih, v stoletnem lesu na terasi, pod posteljnimi prevlekami, v kamnitem pomivalnem koritu in lesu, ki ga lahko najdete kamorkoli se obrnete. Navsezadnje pa seveda v karmi katero ustvarja hiša sama. Lastniki so zgradili ta dom za svoje lastne potrebe, tako da je bila vsaka podrobnost skrbno premišljena, preizkušena v drugih hišah in nameščena s tako skrbjo, da ni bilo nič prepuščeno naključju. 

Vila je gostom na voljo skozi celotno leto. Njene posebnosti se kažejo v talnem gretju, bazenu, ogrevanemu jacuzziju in najboljši stenski izolaciji, ki je le možna (poleg 60 cm debele stene). Vsi chill-out kotički so bili testirani vnaprej – obvezno semkaj sodijo jutranja kava, popoldansko kosilo in večerni žar. Manjša verzija balijske hiške spominja na to, da ni bilo branje na prijetni blazini še nikoli večji užitek. Pozabiti pa ne smemo niti na hugo koktajl ali aperol spritz, ki sta tekom dne skoraj nujna… 

Dve družini bosta tu našli idealen počitniški oddih. Tri spalnice s pripadajočimi kopalnicami – ena izmed teh je popolnoma ločena od drugih, ima lasten vhod in nudi prostor za tri goste. Spet druga, otroška soba, nudi prostor za tri goste; glavna spalnica pa iz balkona nudi pogled na morje. 

Bazen je samočistilni in ima protitok za neskončne užitke plavanja. S svojimi 32 m2 in predelom za sedenje v kotu, lahko tukaj s kozarcem »špricerja« v roki preživite čas svojega življenja. Samo ne pozabite si nadeti sončnih očal… 

Terasa je narejena iz braškega kamna – slavni beli kamen iz Brača. Ima veliki chill-out predel, ki je prekrit z istim lesom in kamnom kot hiša sama. Ne glede na to kako močno pripeka sonce, bo opoldansko kosilo vedno predstavljalo užitek. Kuhinja se nahaja prav pri vhodu na ta del terase. Razpolaga s kamnitim pomivalnim koritom z delovno površino, rustikalno dekoracijo, posodo za hlajenje vina (z lokalnim vinom, ki na vas že čaka), hladilnikom, zamrzovalnikom, pomivalnim strojem ipd.

Poletna kuhinja je pravzaprav velik predel za žar, ki nudi prosto za 20 gostov in obljublja hedonistične užitke. Le-ta je postavljena pod leseno konstrukcijo staro 200 let, ki se nahaja za hišo in je zaščitena pred soncem skozi ves dan. To je idealno mesto za večerne zabave, kjer lahko na žaru pripravite odličnega domačega jagenjčka in morsko hrano, ki ste jo kupili od ribiča prav tisto jutro v zalivu pod hišo. Celotna izkušnja je neverjetna. 

up arrow

Kaj lahko pričakujete od naše entuzijatične storitve?