Villa Sole

Vila s tremi spalnicami in bazenom na otoku Krk

 

Toliko posebnih stvari je, ki opisujejo to vilo, ampak brez da bi predolgo razpravljali lahko povzamemo, da je to popoln kraj za dve družini, z  bazenom. Vila je bila zgrajena za hedonistične ljudi, ki znajo ceniti vrhunske materiale. Slednje so namestili lastniki, ki so hišo tudi sami zasnovali in opremili. 

6+2
3
3
Cena na dan v nizki sezoni
€ 290
Pošlji povpraševanje Preverite cenik
Dodaj med priljubljene
Zakaj mi?

Lokacija

OKOLICA

V bližini se nahajata dve restavraciji in lokalna trgovina, kamor se lahko podate tudi peš. Obe restavraciji kažeta tipično arhitekturo kamnitih hiš z dinamično ureditvijo okoli posestev. V enem trenutku se nahajate v vrtu z naravno senco, že v drugem pa lahko uživate ob odličnih lokalnih jedeh na kamniti terasi s prekrasnim razgledom. Restavraciji sta znani po lokalnih specialitetah, ena izmed njiju pa je predvsem usmerjena k sveži domači hrani. Lastnik se vsako noč poda na ribolov in svojim gostom nato ulov tudi predstavi, tako da je za presenečenja vedno poskrbljeno. Nobena riba ni zmrznjena in lignji niso uvoženi. Sami pečejo tudi svoj kruh, gojijo lastno zelenjavo ter pridelujejo vino in olje. Imajo celo lastne ovce in koze…

Otok Krk je otok plaž. Teh, ki se nahajajo blizu ali nekoliko dlje od vile, je veliko, tako, da jim bomo morali posvetiti lastno poglavje. Prva plaža se nahaja 2 km od vile in jo je možno doseči peš, s kolesom ali z avtomobilom. Na poti tja pa boste lahko uživali ob pogledih na tradicionalne kamnite hiše, kamnite zidove in čudovito vegetacijo.

Noben otok ne prekaša otoka Krk v izboru športnih aktivnosti. Od stotih kilometrov gorskih in kolesarskih poti, Ski Lifta, vodnih trampolinov, pohodništva in veliko več… 

Nad bazenom se dviga nadkrita terasa, ki je idealen prostor za večerjo z družino ali prijatelji. Ne glede na to kako močno je sonce, kosilo opoldne bo vedno predstavljalo užitek.

                                          RAZPOLOŽLJIVOST

Lastnosti

Možna uporaba čolna
Primerno za otroški voziček
Wi-Fi
Psi prepovedani
Vsaj 2 ločeni spalnici
Klima
Zunanji žar
SAT TV
Bazen
Kajenje prepovedano
Pogled na morje
Balkon / terasa
Prodnata plaža
Nudistična plaža

Opis

Za koga smo iskali pravljične vile in jih osebno testirali?

Vile, apartmaji in butični hotelčki na teh straneh so namenjeni posebnim ljudem. Tistim, ki iščejo nadpovprečne stvari, uživajo v lepem ambientu in katerim topla dobrodošlica gostiteljev veliko pomeni.

Če ste naveličani masovnega konfekcijskega turizma in iščete nekaj posebnega, potem ste na pravem mestu. Za vaše želje bomo poskrbeli, kot bi bile naše.

VILLA SOLE NA OTOKU KRK

Ta luksuzna vila s tremi spalnicami in bazenom na otoku Krk zagotavlja udobje in zadovoljstvo na najvišjem nivoju. Ves ta čar pa je skrit v zidovih, na terasi, pod posteljnimi prevlekami… Navsezadnje pa seveda v karmi, katero hiša ustvarja.

Lastniki so zgradili ta dom z veliko ljubezni, tako da je bila vsaka podrobnost skrbno premišljena, da ni bilo nič prepuščeno naključju.

Pred vilo se nahaja čudoviti zasebni bazen in poleg bazena se nahaja šarmanten mediteranski vrt, kjer se lahko sprostite in napolnite svoje baterije. Od tukaj imate tudi pogled na morje.

Vsi chill-out kotički so bili testirani vnaprej – obvezno semkaj sodijo jutranja kava, popoldansko kosilo in večerni žar. Pozabiti pa ne smemo niti na hugo koktajl ali aperol spritz, ki sta tekom dne skoraj nujna…

Vila lahko sprejme do 8 gostov, ko bodo tukaj preživeli nepozaben dopust. Hiša nudi 3 ločene spalnice – prva in druga razpolagata z zakonsko posteljo, v tretji pa se nahajajta dve ločeni postelji. V dnevni sobi se nahaja raztegljiva zofa s pravimi vzmetnicami, ki zagotavljajo prijeten spanec. 

Cene

Tip št. oseb Katalog Lastnosti okt - maj jun, sep jul, avg
Villa Sole št. oseb: 6+2 Katalog:   Lastnosti: AC+T+G+WiFi okt - maj: 220 € jun, sep: 290 € jul, avg: 370 € Pošlji povpraševanje

 

Povpraševanje

Vaš izračun

Kaj se zgodi, ko pošljem povpraševanje?

  • Počakajte na naš odgovor, ali je apartma še prost (predvidoma v naslednjih nekaj urah ali prej)
  • Če odgovorimo, da je apartma še prost, nas lahko pokličete ali pošljete e-mail za potreditev termina, če ga želite rezervirati
  • Po e-mailu boste nato prejeli račun za plačilo 30% pologa, ki ga lahko poravnate preko elektronskega bančništva
  • En mesec pred letovanjem vas bomo spomnili še a plačilo preostalega zneska letovanja
  • Po dokončnem vplačilu boste prejeli Voucher s kontaktnimi podatki lastnika, naslovom in napotki, kako najti hiško
  • Med vašim letovanem bomo vedno za vas dosegljivi na dežurni mobilni števili, tudi ob vikendih in praznikih.
up arrow

Kaj lahko pričakujete od naše entuzijatične storitve?