Vila Mediteranska pravljica

Vila na otoku BRAČ, mesto SUPETAR

Sprostite se na ležalniku ob zasebnem bazenu, medtem ko pijete vaš najljubši koktejl. Dve dalmatinski hiški, razporejeni ob bazenu, tvorijo vilo s skupno poletno kuhinjo in zasebno konobo, ki je idealna za 7 -9 ljudi.

7 + 2
3
3
Pošlji povpraševanje
Dodaj med priljubljene
Zakaj mi?
Tip št. oseb Katalog Lastnosti
Vila-kompleks 2-eh hiš št. oseb: 6+3 Katalog:   Lastnosti: Balkon, A/C, Zunanji žar, Sat TV Pošlji povpraševanje

CENIK

Cene v tabeli veljajo za najem cele vile na dan.

Ob vselitvi v vilo je potrebno pri lastnici položiti tudi 500,00 € depozita.

Tip Število oseb Oprema oktober - maj junij, september julij, avgust
 
Vila-kompleks 3 hiš 9+3 B + K + GR + Sat TV 350 € 400 € 450 €
Ena hiška - večja 3+2 B + K + GR + Sat TV 150 € 160 € 170 €
Ena hiška - manjša 2+2 B + K + GR + Sat TV 130 € 150 € 150 €

Lokacija

OKOLICA

Otok Brač je eden izmed najlepših dalmatinskih otokov. Iz njega veje pravi športno-avanturistični duh: nudi krasne kolesarske steze po celem otoku (prvi otok v Dalmaciji, ki ima posebej označene in urejene "off-road" kolesarske steze), plezanje po stenah, znano plažo Zlatni rat v Bolu (40 km od Supetarja in Vile Mediteranska pravljica), romantične sprehode ob morju, vzpenjanje na Vidovo goro ter mnoge druge aktivnosti. Prodnate plaže se nahajajo tudi v bližini Vile Mediteranska pravljica (7 minut hoje do prve od njih).

Kompleks je idealen za večje družbe (2-3 družine), v primeru pa, da najamete eno enoto (4-4 osebe), se lahko nadejate novih poznanstev angleških, slovenskih in nizozemskih družin, ki to vilo najbolj oblegajo.

Supetar je znan po trajektni povezavi s Splitom (14 povezav dnevno), kar omogoča krasno izhodišče za spoznavanje okolice. Priporočamo obisk zgodovinskega mesta Split s prekrasno "rivo", izlet do kulturnega Dubrovnika, skok v naročje narave, kjer je reka Krka izgradila številne slapove ter ribji piknik na izletu do Kornatov.

                                          RAZPOLOŽLJIVOST

TANJIN VTIS

Zame je največji adut te vile skupna poletna kuhinja, ki je v posebni hiški kot skupni prostor s teraso in poleg nje tudi zasebna konoba. Terasa me spominja na razkošne arabske lokale, saj bele blazine na pristnem braškem kamnu delujejo izjemno vabljivo.

Na tej terasi ženski del družbe ponavadi pije domači liker - prošek, medtem ko moški v kuhinji pripravljajo večerjo v krušni peči ali na žaru. Poletna kuhinja ima tudi ledomat in velik hladilnik - je torej vrhunsko opremljena!

Navdušila je me tudi zasebna konoba, ki je skupen prostor za druženje celotne družbe. Idealna je za vroče poletne dni, saj je zaradi debelih zidov prav prijetno hladna. Tam lahko uživate v specialitetah in dobrotah z žara, klepetate ves večer in uživate v dobri družbi. Ambient te konobe je prav tako kot vila in njena hiška izjemno šarmanten.

Gostiteljica Mira, ki skupaj z možem živi v kompleksu vile v lastnem stanovanju, je iskrivo zabavna, energična in tudi duhovita, zna pa biti tudi izjemno diskretna, če opazi, da je družba samozadostna in ne potrebuje pomoči. Zaljubila sem se v njene češnjevce - domače paradižnike z vrta rdeče in rumene barve!

ZDAJ JE ČAS ZA REZERVACIJO VAŠE VILE!

ALI JE VILA ŠE PROSTA V MOJEM TERMINU? PREVERITE TAKOJ.

Pokličite nas na telefon 031 606 608 (pon-sob, 9h -19h) in z veseljem vam bomo svetovali. Lahko pa nam tudi pošljete e-mail z želenim terminom na rezervacije@biseri-jadrana.si in sporočili vam bomo, ali je ta termin še prost.

Lastnosti

Možna uporaba čolna
Primerno za otroški voziček
Wi-Fi
Psi prepovedani
Vsaj 2 ločeni spalnici
Klima
SAT TV
Pomivalni stroj
Pralni stroj
Otroška posteljica
Bazen
Kajenje dovoljeno
Balkon / terasa
Prodnata plaža
Nudistična plaža
Masaža
Tenis

Opis

Za koga smo iskali pravljične lokacije ob morju in jih osebno testirali?

Vile, apartmaji in butični hotelčki na teh straneh so namenjeni posebnim ljudem. Tistim, ki iščejo nadpovprečne stvari, uživajo v lepem ambientu in katerim topla dobrodošlica gostiteljev veliko pomeni.

Če ste naveličani masovnega konfekcijskega turizma in iščete nekaj posebnega, potem ste na pravem mestu. Za vaše želje bomo poskrbeli, kot bi bile naše.

 

Vila Mediteranska pravljica

Vila Mediteranska pravljica se nahaja v mestu Supetar na otoku Brač in je 300 m oddaljena od morja. Kompleks dveh dalmatinskih hišic, ki obkrožajo bazen, lahko sprejme do 9 odraslih oseb. 

Dve dalmatinski hiški sta sestavljeni iz treh apartmajev. Vsi apatmaji imajo svojo kuhinjo z dnevno sobo in kavčem, ki se pretvori v ležišče za 2 osebi (velikost 160 x 190, zelo udobno, saj ima pravi jogi!), ločeno spalnico z zakonsko posteljo, kopalnico ter lastnim vhodom. Vsak apartma ima seveda klimo, SAT TV in talno gretje.

Poletna kuhinja je poseben prostor, ki je namenjen pripravi slastnih večerij: ima krušno peč, žar, ledomat z velikim hladilnikom, zunaj pa ima čudovito teraso, od koder se razteza pogled na morje (samo delno, saj je kamniti zid visok in zakriva pogled).

Ob poletni kuhinji se nahaja zasebna konoba z debelimi kamnitimi zidovi, ki nudi prijetno hladno temperaturo, kjer gostje obedujejo, skriti pred težko vročino.

Obem hiškam je skupna terasa ob bazenu, bazen, zasebna konoba, zasebna poletna kuhinja s teraso s krasnim pogledom na morje (če stojite lahko vidite morje, drugače to zaradi zidu ni vidno) in avtentičnim dalmatinskim zunanjim kaminom, 6 ležalniki, senčniki, vrtni stoli ter bio vrt z zelišči in zelenjavo, ki jo tudi gostje lahko občasno nabirajo in koristijo pri svoji kuhi.

Dve hiši - v eni je en apartma, v drugi pa dva ločena apartmaja. Vsak apartma sprejme po 3 osebe (2+1).  Parkirišče je zunaj hiše in je javno. Do morja in plaže je 300 m, kar pomeni 7 minut peš hoje.

Prva, največja hiška, ima spalnico v prvem nadstropju. V spalnici se poleg zakonske postelje nahaja še dodatna postelja za 1 osebo. Dnevna soba, kuhinja in kopalnica so v pritličju. Ta hiška sprejme 2 odrasli osebi in 1 otroka, nahaja pa se frontalno ob bazenu (za njo je vrt z bio zelenjavo in zelišči)

Druga hišica je razdeljena v dva apartmaja. Vsak apartma lahko sprejme do 3 osebe (za 2+1 osebo). Prvi apartma se nahaja na drugi strani bazena in gleda proti prvi hiši ter ima vse v pritličju: posebej ločeno spalnico, kopalnico, dnevno sobo s kuhinjo.

Drugi apartma (za 2+1 osebo) pa se nahaja za prvim apartmajem, en nivo nižje (vmes je 16 stopnic) in nima direktnega izhoda na bazen (temveč na dvorišče, od koder 16 stopnic vodi do bazena), ima isto razporeditev kot drugi apartma. Zaradi svoje lege je tudi največ sence (je najbolj hladna od vseh) in miru (ker ni direktno ob bazenu).

Skupna konoba in poletna kuhinja se nahajata v prvem delu vile, kjer bivata tudi lastnika, v drugem delu pa so z dvoriščem ločeni prostori, kjer se nahajata obe hiške.

Vila nudi tudi brezplačni wi-fi.

Vilo odlikuje odlična oprema, prekrasna mediteranska zunanjost (veliko mediteranskih rastlin je vse naokoli na terasi in na potki), zasebna konoba, poletna kuhinja, izjemno prijazni lastniki ter dve razneženi domači mucki.

Gostitelji so zelo srčni in prijazni ljudje, ki živijo v ločeni hiši (slednja je del kompleksa) in skrbijo za čistočo bazena in za vrt. Z veseljem vam bodo dali nekaj namigov o otoku. Znajo pa biti tudi zelo diskretni in »nevidni«, sploh če opazijo, da gostje cenijo mir in zasebnost. 

Mnenja

družina Smolej-Kovačič, Trbovlje   (22.08.2012, Lokacija: Vila Mediteranska pravljica)

Moderen, prostoren apartma z bazenom v bližini plaže Iskali smo moderen, prostoren apartma z bazenom v bližini plaže, kjer bi se otroci v primeru slabega vremena lahko igrali tudi v... Beri naprej...

Tomi Čeh z družino   (20.06.2013, Lokacija: Vila Mediteranska pravljica)
Vsi objekti so nekaj posebnega

Želeli smo si nekam, kjer je lepo, okolica pa je mirna. Bilo je res enkratno! Biseri Jadrana se od ostalih ponudnikov razlikujejo po tem, da so vsi apartmaji, vile in... Beri naprej...

Jožef Kocon z družino, Lendava   (23.08.2013, Lokacija: Vila Mediteranska pravljica)
Zlahka smo našli fantastične divje plaže, saj nam gneča ne odgovarja

Ob prihodu smo imeli enkraten sprejem, apartma je bil čist, gostiteljica nevsiljiva, prava ´domačica´. Plaže so bile fantastične, mi smo si želeli divje, ker nismo za gužvo, in zlahka smo... Beri naprej...

Sandra Bašić z družino   (01.09.2013, Lokacija: Vila Mediteranska pravljica)
Zelo prijazna in kvalitetna storitev

Imate kvalitetno ponudbo in zelo prijazen servis. Na vsa vprašanja, ki smo jih postavili, smo prejeli odgovore. Postopek rezervacije je hiter, prilagodljiv stranki in kvalitetno izpeljan, brez pomanjkljivosti. Glede prijaznosti... Beri naprej...

Emmanuelle z družino in prijatelji, Francija   (30.07.2017, Lokacija: Vila Mediteranska pravljica)

Vila Mediteranska pravljica ima dobro pozicijo in sama hiša je preprosto čudovita. Idealna je za družine ali skupino prijateljev, saj je blizu dogajanja hkrati pa še vedno ponuja dovolj zasebnosti.... Beri naprej...

Erik z družino, Norveška   (08.07.2017, Lokacija: Vila Mediteranska pravljica)

Dobra lokacija in čudovita vila s kar nekaj restavracijami v bližini.

Roberta, Velika Britanija   (17.06.2017, Lokacija: Vila Mediteranska pravljica)

Biseri Jadrana so nas vodili skozi enostaven proces rezervacije. Tanja je bila zelo ustrežljiva in je odgovorila na vsa naša vprašanja. V Vili Mediteranska pravljica smo preživeli čudovit dopust. Naša... Beri naprej...

up arrow

Kaj lahko pričakujete od naše entuzijatične storitve?