Kvarner

Sunny Rock - hiška z ogrevanim bazenom

Prijetna mediteranska hiša z ljubkimi detajli
Last minute popust za termin od 15.10. - 31.12.2017 za 150,00 €/dan.

Naša udobna apartmajska hiša se nahaja v mirni okolici, blizu znamenite baške plaže in mesteca Baška. Daleč od vsega, vendar hkrati blizu očarljivih večernih dogajanj in plaže. To je pravo mesto za sprostitev, čofotanje v bazenu in dober večerni žar. Le kaj več bi si lahko želeli?

6+2
3
2
Dodaj med priljubljene
Cena na dan v nizki sezoni
€ 350

Villa Sole

Vila s tremi spalnicami in bazenom na otoku Krk

 

Toliko posebnih stvari je, ki opisujejo to vilo, ampak brez da bi predolgo razpravljali lahko povzamemo, da je to popoln kraj za dve družini, z  bazenom. Vila je bila zgrajena za hedonistične ljudi, ki znajo ceniti vrhunske materiale. Slednje so namestili lastniki, ki so hišo tudi sami zasnovali in opremili. 

6+2
3
3
Dodaj med priljubljene
Cena na dan v nizki sezoni
€ 290

Rustikalna vila San Marko

Veličastna vila s tremi spalnicami, bazenom in jacuzzijem na otoku Krk

Toliko posebnih stvari je, ki opisujejo to vilo, ampak brez da bi predolgo razpravljali lahko povzamemo, da je to popoln kraj za dve družini, z bazenom in jacuzzijem. Vila je bila zgrajena za hedonistične ljudi, ki znajo ceniti vrhunske materiale. Slednje so namestili lastniki, ki so hišo tudi sami zasnovali in opremili. Lastniki so vilo uporabljali štiri leta, nakar so se odločili, da je napočil čas, da tudi drugi okusijo in spoznajo veselje in lagodje, ki ga ta hiša nudi…  

8
3
4
Dodaj med priljubljene
Cena na dan v nizki sezoni
€ 480

Luksuzna vila Niko z bazenom, jacuzzijem in savno

Luksuzna vila s tremi spalnicami in kopalnicami, Linardići, Krk

Idelana za dve družini, ki si želita počitnice preživeti v objemu luksuzne vile na otoku Krk. Razvajajte se v 32 m2 velikem bazenu s protitokom, jacuzziju, savni ali ob pripravi slastne večerje na zunanjem žaru, ki se razprostira na 30 m2 prostorni terasi. Oddih v tej vili bo zagotovo posebno doživetje za vso družino!

6+2
3
3
Dodaj med priljubljene
Cena na dan v nizki sezoni
€ 270

Vila Njivice

Luksuzna vila s tremi spalnicami in bazenom na otoku Krk
Last minute cena za 2017 - 140 eur na dan!

Ta luksuzna vila je odlična izbira za 2 družini ali skupino 8 oseb. Z dobro lokacijo, le 600 m od prve prodnate plaže, predstavlja idealno lokacijo za družine z majhnimi otroki. Sodobna notranja oprema, čudovit mediteranski vrt in zunanji bazen pomagajo soustvarjati nepozabne in sproščujoče počitnice.

 

6+2
3
2
Dodaj med priljubljene
Cena na dan v nizki sezoni
€ 190

BOUTIQUE HOTEL “PUNAT BAY”

Luxury boutique family-run hotel in Punat on Krk Island

The luxury hotel “Punat bay”, surrounded by greenery and a large courtyard, lies in the small town of Punat and features 10 spacious family rooms in a luxury villa, outdoor and indoor breakfast area and the pool.  

The charm of Punat's simple seaside ambience comes from its small stone houses, narrow streets in the old town centre and numerous pebble beaches, which surround Punat bay. 

1-3
1
1
Dodaj med priljubljene
Cena na dan v nizki sezoni
€ 125

Kaj lahko pričakujete od naše entuzijatične storitve?