Kvarner

Vila Sole

Vila s tremi spalnicami in bazenom na otoku Krk

 

Toliko posebnih stvari je, ki opisujejo to vilo, ampak brez da bi predolgo razpravljali lahko povzamemo, da je to popoln kraj za dve družini, z  bazenom. Vila je bila zgrajena za hedonistične ljudi, ki znajo ceniti vrhunske materiale. Slednje so namestili lastniki, ki so hišo tudi sami zasnovali in opremili. 

6+2
3
3
Dodaj med priljubljene

Rustikalna vila San Marko

Veličastna vila s tremi spalnicami, bazenom in jacuzzijem na otoku Krk

Toliko posebnih stvari je, ki opisujejo to vilo, ampak brez da bi predolgo razpravljali lahko povzamemo, da je to popoln kraj za dve družini, z bazenom in jacuzzijem. Vila je bila zgrajena za hedonistične ljudi, ki znajo ceniti vrhunske materiale. Slednje so namestili lastniki, ki so hišo tudi sami zasnovali in opremili. Lastniki so vilo uporabljali štiri leta, nakar so se odločili, da je napočil čas, da tudi drugi okusijo in spoznajo veselje in lagodje, ki ga ta hiša nudi…  

8
3
4
Dodaj med priljubljene

Vila Njivice

Luksuzna vila s tremi spalnicami in bazenom na otoku Krk

Ta luksuzna vila je odlična izbira za 2 družini ali skupino 8 oseb. Z dobro lokacijo, le 600 m od prve prodnate plaže, predstavlja idealno lokacijo za družine z majhnimi otroki. Sodobna notranja oprema, čudovit mediteranski vrt in zunanji bazen pomagajo soustvarjati nepozabne in sproščujoče počitnice.

 

6+2
3
2
Dodaj med priljubljene

BUTIČNI HOTEL “PUNAT BAY”

Družinsko-vodeni luksuzni butični hotel v Punatu na otoku Krk

V luksuznem hotelu »Punat Bay«, ki se nahaja v mestu Punat, je za goste na voljo 10 prostornih družinskih sob, bazen (otvoritev poletje 2018) ter notranji in zunanji jedilni prostor, kjer so postreženi okusni zajtrki. Hotel je obkrožen z zelenjem in prostornim dvoriščem, kjer se nahaja tudi parkirišče za avte.

To preprosto obmorsko mestece vas bo očaralo s svojimi kamnitimi hiškami, ravnimi ulicami s starim mestnim jedrom ter številnimi prodnatimi plažami, ki se nahajajo okoli Punata.

1-3
1
1
Dodaj med priljubljene

Kaj lahko pričakujete od naše entuzijatične storitve?