Butični hotel Štefanija

Istra - pogled na Raški zaliv

Vaš košček Istre, kjer boste vedno znova našli navdih in se v intimnem okolju povezali s seboj in s svojimi ljubljenimi. Odložite vsakodnevni stres in se prepustite kulinaričnim užitkom avtentične Istre, masažam, finski savni, sprostitveni vadbi v obliki joge in meditacije ter možnosti številnih izletov. Dan pa zaključite v ljubkih sobah s prefinjeno opremo.

1-3
1
1
Dodaj med priljubljene

BUTIČNI HOTEL “PUNAT BAY”

Družinsko-vodeni luksuzni butični hotel v Punatu na otoku Krk

V luksuznem hotelu »Punat Bay«, ki se nahaja v mestu Punat, je za goste na voljo 10 prostornih družinskih sob, bazen (otvoritev poletje 2018) ter notranji in zunanji jedilni prostor, kjer so postreženi okusni zajtrki. Hotel je obkrožen z zelenjem in prostornim dvoriščem, kjer se nahaja tudi parkirišče za avte.

To preprosto obmorsko mestece vas bo očaralo s svojimi kamnitimi hiškami, ravnimi ulicami s starim mestnim jedrom ter številnimi prodnatimi plažami, ki se nahajajo okoli Punata.

1-3
1
1
Dodaj med priljubljene

Ekstravagantni hotel Lešić - Dimitri Palace

staro mestno jedro Korčula, otok KORČULA

Vrhunska restavracija s sanjskim pogledom na korčulanski arhipelag, masaže in SPA tretmaji, zasebna jadrnica in gliser pa zaokrožijo to veličastno doživetje v pravo počitniško pravljico.

2-8
1-4
1-4
Dodaj med priljubljene

Kaj lahko pričakujete od naše entuzijatične storitve?