HERITAGE BOUTIQUE HOTEL VIGANJ

Fabulous beachfront hotel with Seawater Pool in energic Viganj

Charming, seductive, sporty, youthful, energising – this boutique hotel with only 7 rooms ia a true Paradise! A place where you escape from mass tourism, enjoy the privacy and vibrant atmosphere, chill on the pool terrace overlooking the sea with an Mojito Cocktail in your hand or furiously wind/kite-surf when the warm summer wind Maestral picks up...

2-4
1
1
Dodaj med priljubljene

Ekstravagantni hotel Lešić - Dimitri Palace

staro mestno jedro Korčula, otok KORČULA

Vrhunska restavracija s sanjskim pogledom na korčulanski arhipelag, masaže in SPA tretmaji, zasebna jadrnica in gliser pa zaokrožijo to veličastno doživetje v pravo počitniško pravljico.

2-8
1-4
1-4
Dodaj med priljubljene

Butični hotel Štefanija

Istra - pogled na Raški zaliv

Vaš košček Istre, kjer boste vedno znova našli navdih in se v intimnem okolju povezali s seboj in s svojimi ljubljenimi. Odložite vsakodnevni stres in se prepustite kulinaričnim užitkom avtentične Istre, masažam, finski savni, sprostitveni vadbi v obliki joge in meditacije ter možnosti številnih izletov. Dan pa zaključite v ljubkih sobah s prefinjeno opremo.

1-3
1
1
Dodaj med priljubljene

BUTIČNI HOTEL “PUNAT BAY”

Družinsko-vodeni luksuzni butični hotel v Punatu na otoku Krk

V luksuznem hotelu »Punat Bay«, ki se nahaja v mestu Punat, je za goste na voljo 10 prostornih družinskih sob, bazen (otvoritev poletje 2018) ter notranji in zunanji jedilni prostor, kjer so postreženi okusni zajtrki. Hotel je obkrožen z zelenjem in prostornim dvoriščem, kjer se nahaja tudi parkirišče za avte.

To preprosto obmorsko mestece vas bo očaralo s svojimi kamnitimi hiškami, ravnimi ulicami s starim mestnim jedrom ter številnimi prodnatimi plažami, ki se nahajajo okoli Punata.

1-3
1
1
Dodaj med priljubljene

Kaj lahko pričakujete od naše entuzijatične storitve?