EKO Dalmatinska hiška Sunny Side

Kamnita hiška s štirimi spalnicami z obmorsko lokacijo in zasebnimi ležalniki

Avtentična Dalmatinska kamnita hiška se ponaša z razgledom na zaliv Pičena pri Vela Luki na Korčuli. Poleg razgleda, kjer se bodo spočile vaše oči, se bodo z mirom in spokojnostjo napolnili tudi vaši čuti….

6
4
1
Dodaj med priljubljene

Eko Dalmatinska Hiška Pebble Bay

Kamnita hiška s tremi spalnicami, obmorsko lego ter zasebnimi ležalniki

Ta čudovita kamnita hiška se nahaja tik ob morju v čudovitem zalivu Pičena blizu Vele Luke. Je popolna destinacija za tiste, ki svoje počitnice radi preživljate s prijatelji in družino ter hkrati cenite svojo zasebnost. Prepustite se nepozabnim počitnicam v zelenem sredozemskem okolju ter napolnite svoje telo in dušo s svežo energijo…

6
3
2
Dodaj med priljubljene

ECO Boutique Buqez Resort

Eko resort s holističnimi počitniškimi hišami v Pakoštanah

Eko butični Resort Buqez se nahaja med oljčnimi nasadi na čudoviti dalmatinski obali med Biogradom na Moru in Šibenikom. S prelepim pogledom na morje in čarobne Kornate je resort skriti dragulj na resnično edinstveni lokaciji z odlično razgledno točko za odklop in popolen oddih. Privoščite si plavanje v kristalno čisti vodi in uživanje v nepozabnih sončnih zahodih.

4-6
2
1
Dodaj med priljubljene

Kamnita hiška Orebić

Ta očarljiva in popolnoma prenovljena hiška v Orebiću

Ta očarljiva in popolnoma prenovljena hiška je idealna izbira za 4-člansko družino ali pa pare, ki iščejo zasebnost. Hiška se nahaja sredi oljčnega nasada in je 800 m oddaljena od centra mesta Orebić na polotoku Pelješac. Popoln mir in zasebnost sta tukaj zagotovljena!

4
1
1
Dodaj med priljubljene

Kaj lahko pričakujete od naše entuzijatične storitve?