Serviced Villa in luxurious resort in Istria

Luksuzna Vila s tremi spalnicami v Resortu Petram, Istra

Uživajte v miru sodobne Vile, ki združuje modernost z naravno lepoto. S tremi spalnicami, panoramskim razgledom in vsemi udobji, ki jih nudi resort Petram ter 5* hotelsko storitvijo na dosegu roke, ta Vila ponuja razkošno razvajanje za do osem gostov.

6+2
3
3
Dodaj med priljubljene

Villa Dreamstone Retreat

3-bedroom luxury villa with heated pool on Korcula Island

Discover Villa Dreamstone Retreat, a charming stone house in Žrnovo, just 2 km from Korcula's capital. Your ideal getaway on the enchanting island of Korcula.

6
3
2
Dodaj med priljubljene

Vila Lovište Paradise

Vila ob morju z zasebnim bazenom ter 3 ločenimi spalnicami

Ta luksuzna vila z bazenom, ki se nahaja v Lovištu, tik ob plaži ter le 1 min hoje od prve restavracije, je popolna destinacija za poletni oddih za vse. Z lokacijo tik ob prodnati plaži, na 3000 m2 veliki posesti, si boste želeli da bi vaš dopust trajal celo leto.

6+2
3
4
Dodaj med priljubljene

Petram Resort & Residences Istria

Apartments & Villas in luxurious resort in Istria

In quiet Savudrija, at the northern tip of Croatian Istria, discover the hidden gem of Petram Resort & Residences. Nestled in fragrant greenery with stunning sea views, this retreat promises authentic enjoyment in the heart of Europe.

2-10
1-4
1-5
Dodaj med priljubljene

Vila Sea Wave

Vila s 4 spalnicami TIK ob morju v Orebiču, polotok Pelješac

Vila s prekrasnim pogledom na morje in fantastično lokacijo dobesedno "v morju" tik ob prodnati plaži se nahaja v Orebiču, le 6-7 ur vožnje iz Ljubljane. Poleg razgleda na turkizno morje, ki vam bo napolnil dušo, boste uživali tudi v prelepi notranjosti…

8
4
4
Dodaj med priljubljene

Villa Turquoise Pearl on Korcula Island

Designer 6 Bedroom Seafront Villa on Korcula Island

Explore Villa Turquoise Pearl, a new designer retreat on Korcula's southern coast. With direct access to the sea, enjoy stunning 180-degree sea views, including Lastovo Island.

12
6
6,5
Dodaj med priljubljene

Villa Yellow Tree Jurici Home & Spa

Luxurious 4-bedroom villa with indoor pool

Constructed in 2018, this villa features 4 bedrooms, an indoor pool, and a design highlighting outdoor living. Expansive open terraces offer an ideal setting for peaceful relaxation in nature.

8+2
4
5
Dodaj med priljubljene

Vila Sunset Paradiso

Vila z obmorsko lego v vasici Lovište

Vila z neposredno obmorsko lego je odlična destinacija za družine, ki si želijo zasebnosti in miru. Vila z 25 m2 velikim ogrevanim bazenom in zunanjim žarom, nudi vse kar potrebujete za popoln in sproščen dopust.

4+2
2
2
Dodaj med priljubljene

Vila Luxury Lastovo Petit

Vila z obmorsko lego in neskončnim bazenom v tihem zalivu otoka Lastovo

Luksuzna Villa Lastovo Luxury Petit s štirimi spalnicami nudi zaseben dostop do plaže ter pomol, s čimer nudi idealno izhodišče za raziskovanje okoliških otokov in hrvaške obale. 

8
4
5
Dodaj med priljubljene

Vila Nelly

Vila v Vignju

Polotok Pelješac je znan po fantastično čistem morju in poletnem vetriču Maestral. Zato je mestece Viganj s čudovitimi prodnatimi plažami idealno izhodišče za vodne športe kot surfanje in kajtanje, pa tudi kolesarjenje, planinarjenje, rolanje in plezanje. 

6+2
3
3
Dodaj med priljubljene

Kaj lahko pričakujete od naše entuzijatične storitve?