Naš pogled na svet in življenje

Naša strast...

...je morje!

Biseri Jadrana smo podjetje, kjer stvari delamo s srcem in dušo.

Vsi smo noro zaljubljeni v Jadransko morje in si želimo, da bi bili tudi drugi. 

Morje želimo zaščititi pred ponorelimi poskusi naftnega lobija, da v Jadranu zgradi 29 naftnih ploščadi, le 6 km od najlepših dalmatinskih otokov! Žal so hrvaški politiki preveč dojemljivi, zato vas prosimo, da nam pomagate zaščitit najlepše morje na svetu, in podpišite tudi vi eno ali vse tri mednarodne peticije, ki se borijo proti tem uničujočim 

- v hrvaškem jeziku (Stop bušenju nafte i plina u hrvatskom Jadranu)

Naše delo je širjenje ljubezni do Jadrana in zaljubljenosti v življenje.

 

Naše poslanstvo

Osrečevati ljudi na njihovih počitnicah ter širiti ljubezen do najlepšega morja na svetu.

To nam uspe samo, če se tudi vi zaljubite v Jadransko morje. Ne samo hiške, temveč vam nudimo tudi informacije o skritih plažah in zalivih, o tem, pri katerem ribiču se dobi svežo ribo ter kje imajo najboljši sladoled.

Ker smo na vsaki destinaciji tudi sami letovali, vam te namige podajamo iz prve roke, na način, kot bi to priporočali najboljšemu prijatelju. Ker želimo, da tudi vi uživate na našem lepem Jadranu!

Carpe diem.

Kaj pravijo ljudje o naši storitvi?

Vse je bilo tako, kot sem si zamislila


Biserom Jadrana se zahvaljujem za pomoč pri organizaciji čudovitega in nepozabnega praznovanja v Vili. Moji prijatelji so bili navdušeni. Druženje v prijetnem okolju in dobri hrani so pravi balzam za dušo. Vse je bilo tako, kot sem si zamislila. Moji povabljenci bodo zagotovo poskrbeli, da se bo dober glas slišal naprej.


Tanja Milakovic, Slovenija

Vse kar lahko rečem je hvala

Prijeten dopust v lepem apartmaju s prekrasnim pogledom na morje. Bazen na vrtu je bil za otroke več kot odlično razvedrilo. Zelo sem bila presenečena nad ustrežljivostjo, prijaznostjo in korektnostjo Biserov Jadrana. Vse kar lahko rečem je hvala.

 
Zala Kostrevc, Slovenija

Kar obljubljate, to napravite.

Biseri Jadrana vedno ponudite idealno rešitev. Vaša posebnost je da takoj prepoznate želje strank in jim točno to tudi ponudite. Vaš pristop je zelo prijazen in profesionalen, kar stranko takoj prepriča v nakup.

Točno to kar obljubljate, to gost na sami destinaciji tudi dobi.

Podrobne informacije, ki jih stranka potrebuje za brezskrbne počitnice in prijazna komunikacija s strankami, je tisto kar vas dela drugačne od ostalih turističnih agencij.

Vedno poskrbite za to, da se stranka pri vas počuti zelo pomembno in posebno.
To je resnično dober občutek!

Družina iz Velike Britanije

 

 

Odličen apartma na Korčuli, poln čudovitih podrobnosti! Zelo topel bazen
Bilo je tako čudovito, da smo morali podaljšati bivanje. Restavracije, ki jih je Tanya priporočila, so bile prav okusne, nekajkrat smo šli v Maslino in Skafetin. Najlepša hvala!


Beno

 

 

 

Biseri Jadrana - opremili ste nas z vsemi informacijami! 

Najbolj všeč mi je bilo to, da ste nam dali veliko uporabnih in zanimivih informacij o sami destinaciji ter to, da ste fokusirani samo na Jadran. Kar samo potrjuje to, da ste resnično profiji na tem področju. 


Carla, Švedska   

 

Naše počitnice smo načrtovali s pomočjo interneta in da smo našli takšno izjemno in informativno pomoč od Biserov Jadrana je bilo več kot odlično.

Z možem sva imela najbolj nevrjetne počitnice na Hvaru!! Tudi hrana je bila odlična! Zelo priporočljivo!

Biseri Jadrana so nama dali vse potrebne informacije in nama odgovorili na vsa vprašanja. S tem so nama omogočili brezskrbno načrtovanje počitnic, brez stresa in skrbi pred nepoznanim. Kaj ste naredili, je bilo odlično, in ne bi mogla zahtevati več!


Diane, Velika Britanija

 

 

Prijeten dopust, ki je presegel pričakovanja in prehitro minil.

Pomemben nama je hišni red, ker imava rada mirne noči, čisto morje, majhen kraj, kjer ni preveč gneče in to, da je Brač raj za kolesarje …


Darja Grimšič, Slovenija

 

 

5 zvezdic po vseh točkah!

Počitnice smo želeli preživeti v majhnem družinskem hotelu blizu morja in poleg tega smo dobili tudi odlično hrano, urejene sobe ter prijazno osebje.

Biseri ponujate očitno višjo kakovost, kljub temu pa (vsaj kar se tiče Skritega raja), ne gre za pretenciozen in drag hotel, ki ne bi ponujal nič posebnega. Na Hrvaškem namreč lahko zapravite premoženje za dopust, usluga pa je na istem nivoju kot v poceni variantah ...

Odnos gostiteljev je bil fantastičen in doživeli smo druge najboljše počitnice v zadnjih 15 letih! Tak biser, kot je Skriti raj, bi najraje obdržali samo zase. :)


Jakob z družino, Slovenija

 

 

Prelepa pokrajina, dobra hrana, prijazni ljudje in super vreme.


Joanne K., Velika Britanija

 

 

 

 

 

Nadpovprečen servis agencije z vsemi slikami in informacijami o apartmaju in že same poti, krasna lokacija, čudovit apartma, prijazni in gostoljubni gostitelji, sproščujoče – samo prideš in uživaš.


Anja Čadež, Slovenija

Prvič v življenju sem se na dopustu popolnoma sprostila, ni mi bilo potrebno najprej počistiti stanovanja, ni bilo potrebno na plažo tovoriti ničesar, saj je bila v neposredni bližini.

V stanovanju nisem nič pogrešala, kar sem rabila, je bilo tam, ravno tako pa ni bilo nobene “odvečne navlake”, ki bi le zavzemala prostor.

Morje na tej lokaciji: fantastično. Voda je bila čista, kot izvir! S terase sem lahko zjutraj spremljala vzhod, zvečer zahod, čez dan pa je bila tam senca.

Skratka, letošnji dopust je bil fantastičen!


Mirjam Jarc, Slovenia

Jaz sem več kot zadovoljna z našo destinacijo, lepo pokrajino, gostitelji in z vami - še nikoli nisem doživela bolj prefinjenega pristopa. Zelo ste prijazni, nezahtevni in prepričljivi..

V ponudbi imate kakovostne destinacije in imate odličen pristop do strank (temeljite smernice, informacije, obesek za ključe in odlično grafično oblikovanje). Le tako naprej!

Naši gostitelji so bili zelo prijazni in ustrežljivi. Imeli smo popoln oddih.

Polotok Pelješac je čudovita turistična destinacija, ki se lahko brez težav primerja z grškimi otoki. Z le malo želje po avanturi lahko odkrijete fantastične plaže. In če boste preživeli svoje počitnice v apartmajih. 

Branka Jakšič z družino, Slovenija

Kaj lahko pričakujete od naše entuzijatične storitve?