Serviced Villa in luxurious resort in Istria

Luksuzna Vila s tremi spalnicami v Resortu Petram, Istra

Uživajte v miru sodobne Vile, ki združuje modernost z naravno lepoto. S tremi spalnicami, panoramskim razgledom in vsemi udobji, ki jih nudi resort Petram ter 5* hotelsko storitvijo na dosegu roke, ta Vila ponuja razkošno razvajanje za do osem gostov.

6+2
3
3
Dodaj med priljubljene

Villa Dreamstone Retreat

3-bedroom luxury villa with heated pool on Korcula Island

Discover Villa Dreamstone Retreat, a charming stone house in Žrnovo, just 2 km from Korcula's capital. Your ideal getaway on the enchanting island of Korcula.

6
3
2
Dodaj med priljubljene

Vila Lovište Paradise

Vila ob morju z zasebnim bazenom ter 3 ločenimi spalnicami

Ta luksuzna vila z bazenom, ki se nahaja v Lovištu, tik ob plaži ter le 1 min hoje od prve restavracije, je popolna destinacija za poletni oddih za vse. Z lokacijo tik ob prodnati plaži, na 3000 m2 veliki posesti, si boste želeli da bi vaš dopust trajal celo leto.

6+2
3
4
Dodaj med priljubljene

Petram Resort & Residences Istria

Apartments & Villas in luxurious resort in Istria

In quiet Savudrija, at the northern tip of Croatian Istria, discover the hidden gem of Petram Resort & Residences. Nestled in fragrant greenery with stunning sea views, this retreat promises authentic enjoyment in the heart of Europe.

2-10
1-4
1-5
Dodaj med priljubljene

Vila Sea Wave

Vila s 4 spalnicami TIK ob morju v Orebiču, polotok Pelješac

Vila s prekrasnim pogledom na morje in fantastično lokacijo dobesedno "v morju" tik ob prodnati plaži se nahaja v Orebiču, le 6-7 ur vožnje iz Ljubljane. Poleg razgleda na turkizno morje, ki vam bo napolnil dušo, boste uživali tudi v prelepi notranjosti…

8
4
4
Dodaj med priljubljene

Villa Turquoise Pearl on Korcula Island

Designer 6 Bedroom Seafront Villa on Korcula Island

Explore Villa Turquoise Pearl, a new designer retreat on Korcula's southern coast. With direct access to the sea, enjoy stunning 180-degree sea views, including Lastovo Island.

12
6
6,5
Dodaj med priljubljene

Villa Yellow Tree Jurici Home & Spa

Luxurious 4-bedroom villa with indoor pool

Constructed in 2018, this villa features 4 bedrooms, an indoor pool, and a design highlighting outdoor living. Expansive open terraces offer an ideal setting for peaceful relaxation in nature.

8+2
4
5
Dodaj med priljubljene

Vila Nelly

Vila v Vignju

Polotok Pelješac je znan po fantastično čistem morju in poletnem vetriču Maestral. Zato je mestece Viganj s čudovitimi prodnatimi plažami idealno izhodišče za vodne športe kot surfanje in kajtanje, pa tudi kolesarjenje, planinarjenje, rolanje in plezanje. 

6+2
3
3
Dodaj med priljubljene

Eko Aparthotel "The Dreamers' Club"

Lumbarda, otok Korčula

Ta ekološka hiša s 6 apartmaji dokazuje, da lahko hiša na morju omogoča luksuzno izkušnjo počitnic in je obenem "zelena". Ekološka gradnja, zdravju prijazna in šarmantna notranja oprema ter ekološka čistila so rdeča nit teh apartmajev z udobjem hotela. 

4-5
0-1
1
Dodaj med priljubljene

Eko Apartmaji Sonce z ogrevanim bazenom

Apartmaji v Lumbardi na otoku Korčula
Eko ogrevan bazen z elektrolizo soli, apartmaji za družine z otroci

Sončni apartmaji s pogledom na morje so na mirni lokaciji in imajo zasebni ogrevan bazen, plažo le 60 m stran ter zunanji žar.

4-8
1-2
1-2
Dodaj med priljubljene

Kaj lahko pričakujete od naše entuzijatične storitve?