BLOG

Vsi Brac Korčula Brač Istra V Dalmacijo z otroki Šport v Dalmaciji Splošno
Organska prehrana otoka Brač

Organska prehrana otoka Brač

09/11/2017

…in način kako se lahko obnašamo bolj trajnostno in kljub vsemu odlično jemo – drugi del.

Po prvem blogu „Zelene restavracije“ na otoku Korčula, sem se odločil nadaljevati svojo kulinarično pustolovščino po južni Dalmaciji z novimi namigi in nasveti za zdravo in bogato prehrano. Tokrat je na vrsti otok Brač, ki se ponaša s priljubljeno plažo Zlatni rat.

Odločitev, kateri del te čudovite države si bom izbral tokrat, je bila enostavna, saj mi obisk iz leta 2016 še vedno pričara čudovite spomine, ki mi služijo kot odličen vir navdiha :)

 

Beri naprej...
Umetniško mesto Bol

Umetniško mesto Bol

23/06/2016

Kot zaposleni pri Biserih Jadrana moraš svoje delo resnično poznati, da lahko za goste ustvarjaš prav osebna dopustniška priporočila.

V tem duhu smo se odločili, da vsak od nas individualno preživi nekaj časa na posamezni destinaciji. V mojem primeru je odločitev padla na ljubko mestece Bol na otoku Brač, kjer se nahaja naš Penthouse apartma Zen.

Ko govorimo o otoku Brač, je verjetno prva stvar, ki nam pride na misel seveda znameniti beli braški kamen, vendar pa je otok tudi domovina številnih hrvaških umetnikov, pesnikov, avtorjev, kiparjev in slikarjev. 

Beri naprej...

Kaj lahko pričakujete od naše entuzijatične storitve?