Kdaj je najboljši čas za rezervacijo vaših poletnih počitnic?

Kdaj je najboljši čas za rezervacijo vaših poletnih počitnic?

Oznake: Splošno, V Dalmacijo z otroki

 

… Torej, kdaj je pravi čas za rezervacijo vaših poletnih počitnic?

Ko iščemo apartma ali vilo ob morju, si vedno želimo najti najboljšo možno hiško po najbolj ugodni ceni. Najbolje je imeti ravno pravšnjo količino hišic na izbiro, ne preveč, ne premalo.

Nekateri naši gostje nam pošljejo povpraševanje za prihodnje poletje še ko so na morju v enem izmed apartmajev tik ob obali. Veliko ljudi ne more toliko vnaprej vedeti datuma svojega dopusta. Priporočljivo je, da se rezervacije počitnic lotite takoj, ko so datumi dopustov znani; toliko bolje, če je to še pred novim letom, saj je izbira najlepših vil in apartmajev ob morju ter prostih terminov takrat najboljša.

Vse do novega leta je torej najboljši čas za rezervacijo luksuznega apartmaja ali vile ob morju. Število le-teh je omejeno, zato vam zgodnja rezervacija omogoča sledeče prednosti: 

- Izbira lokacije: Radi kajtate, surfate ali se potapljate? Se želite prebujati ob zvoku valov? Obožujete vonj po morju in veličasten razgled na turkizne barve morja s terase vašega apartmaja? Bi letovali skupaj s še eno družino? Vse to vam lahko ponudimo, če boste poslali povpraševanje dovolj zgodaj.

- Datum letovanja: Imate v mislih specifičen termin? Si želite pričeti vaše počitnice v ponedeljek in jih končati v petek? Želite letovati več kot 7 dni in manj kot 14? Vse to je izvedljivo v večini naših bisernih objektov, če le termini niso že zasedeni. 

 

              

The Dreamers’ Club – cena v visoki sezoni od: 240 €/noč                         Apartmaji Viganj – cena v visoki sezoni od: 120 €/noč

 

- Večja izbira aktivnosti in izletov v vaših želenih terminih: Ker ste z načrtovanjem vaših počitnic začeli že zelo zgodaj, imate na voljo večjo izbiro in boljše možnosti za izdelavo najbolj optimalnega itinerarja vašega potovanja. Mi v Biserih Jadrana smo vedno pri roki za kakšno idejo, inspiracijo ali priporočilo.

- Boljša cena in plačilni pogoji: Vam plačilo akontacije v višini 30% trenutno ne ustreza? Lahko plačate 15% pred novim letom, 15% pa mesec ali dva kasneje. Različni popusti ob zgodnji rezervaciji, brezplačna turistična taksa, popusti v nizki sezoni, itd. – so samo nekatere izmed možnosti, če rezervirate dovolj zgodaj.

- Vaš osebni čas: Čas je ena izmed najbolj dragocenih stvari v našem življenju. Res ga je škoda zapravljati z brskanjem po številnih spletnih straneh, klicanjem, pošiljanjem povpraševanj...itd., zato da na koncu ugotovite, da je že vse zasedeno. V februarju in marcu, ko je kar 80% najbolj iskanih terminov in luksuznih namestitev že zasedenih, boste porabili veliko več vašega dragocenega časa, da najdete ustrezno hišo ali apartma ob morju. V mesecu maju pa bo to še toliko težje…Prihranite vaš dragoceni čas. Rezervirajte zdaj.

 

                          Vila Dioniz – cena v visoki sezoni: 870 €/noč                                                 Vila Sunset Bay – cena v visoki sezoni: 450 €/noč

V

Verjetno se upravičeno sprašujete: »Kaj se zgodi, če rezerviram apartma zdaj in nato čez nekaj časa ugotovim, da je potrebno termine spremeniti? Kaj, če kdo zboli?«

a) Če ste primorani spremeniti termin: Nič hudega, ker vam z veseljem ponudimo spremembo datumov v alternativne termine, če so le-ti še na voljo. Brezplačno seveda :)

b) Če kdo zboli: Tega ne morete vedeti ne glede na to, ali rezervirate 2 ali 10 mesecev prej. Vedno pa se lahko odločite in izberete Riziko odpovedi vaših počitnic, kjer vam za premijo 5% od skupne cene najema apartmaja zavarovalnica krije vse zdravstvene primere. 

Še ena prednost zgodnje rezervacije je tudi navdušenje, ko opravite rezervacijo in se začnete veseliti vaših poletnih počitnic, kar dodatno popestri sive jesenske in hladne zimske dni! 

Sliko morja, ki se vidi iz vašega apartmaja, si lahko shranite na računalniški zaslon, in se navdušujete vsak dan nad prihajajočimi počitnicami! Zakaj ne bi to navdušenje in navdih trajalo 10 mesecev? 

              

Vila Mediteranska pravljica – cena v visoki sezoni: 445 €/noč                           Ekološka vila Ptičji Raj – cena v visoki sezoni: 520 €/noč

Za vse rezervacije v nizki sezoni (za termine od marca do sredine junija & od sredine septembra do novembra) nudimo 10% popust za zgodnje rezervacije + slastno presenečenje, ki vas čaka ob prihodu na lokacijo!

Samo kliknite na katerokoli sliko in nam napišete termin, ki ga želite rezervirati. Prosimo vas, da nam dopišete stavek ali dva o tem koliko oseb bi letovalo in kaj je za vas pomembno glede izbire prave lokacije.

Mi vam bomo takoj zatem poslali predloge nekaterih naših čudovitih biserčkov za vaše družinske počitnice, bodisi z dojenčkom, z najstniki ali pa s starimi starši. Vsako vaše sporočilo obravnavamo individualno in predlagamo najboljšo možnost za vašo družino, saj vse naše biserčke tudi osebno poznamo!

Pri povpraševanju vpišite »zgodnja rezervacija« v okno »zadeva« in z veseljem vam bomo poslali posebno ponudbo, ki velja do konca novembra.

P.S.

Nekaj splošnih dejstev o času rezervacije:

-        Vile s 4 spalnicami ali več so običajno popolnoma zasedene do konca februarja;

-        večja kot je hiša, prej je razprodana;

-        približno tretjina naših strank mora zaradi poznega povpraševanja spremeniti želene termine ali lokacijo namestitve;

-        veliko naših strank je primoranih sprejeti alternativno (dražjo ali manj luksuzno) možnost zaradi prepoznega povpraševanja.

Ne oklevajte in nas pokličite (031 606 608) ali pošljite povpraševanje – Ekipa Biserov Jadrana namreč obožuje delo z ljudmi, obožuje Jadransko morje, najraje od vsega pa svojim gostom pomaga, da se zaljubijo v najlepši košček sveta - Jadransko morje! :)

 

What to expect from our passionate service?