Zakaj imam rada Hrvaško?

Zakaj imam rada Hrvaško?

Oznake: Splošno, Korčula, Brač

Ko sem jih štela rosnih 20 let, sem se zaljubila v turističnega vodnika , kar je vzbudilo mojo željo po licenci za turističnega vodnika. Zato sem svoja študentska leta preživela na potovanjih po Evropi, namesto da bi obiskovala pravno fakuleteto.

Moje prvo delo turistične vodičke je bilo na Hrvaškem, na otoku Korčula, kjer sem preživela 3 mesece. Ne samo, da sem uživala v čudovitih barvah Jadranskega morja, ampak sem se zaljubila v vse: super sredozemsko hrano, dobrosrčnost domačinov, nasmejane ljudi, ki uživajo svoje počitnice na Hrvaškem, plaže s koktajli in Ante (lokalni fant, ki mi je takrat ukradel srce).

Moja zaljubljenost v Dalmacijo je šla tako daleč, da sem se celo pridružila lokalnemu nogometnemu klubu Hajduk, saj je to pomenilo, da si res Dalmatinec s srcem in dušo, če si ljubitelj Torcida Hajduk kluba. Komaj, da sem vedela kdo je igral za klub Hajduk, ampak to me ni oviralo. Bila sem ponosna lastnica Torcida fan klub brisače ter z njo hodila naokoli ter govorila s hrvaško dalmatinskim naglasom. (Dalmacija je najlepši del jadranske obale, vključno s top tremi najbolj priljubljenimi otoki).

Čeprav se je moja romanca z Antejom končala tisto poletje, je bil moj odnos do Jadranskega morja vsako leto bolj strasten, zaradi tega sem obupala nad kariero pravnice ter se odločila da bom počela nekaj kar je povezano z najlepšo stvarjo na svetu – Jadranskim morjem.

Opazila sem, kako strašno težko je bilo na spletu najti dostojen apartma za preživljanje svojih počitnic. To je bil poglavitni razlog, da sem se odločila ustanoviti agencijo, kjer bom jaz osebno iskala ter testirala luksuzne apartmaje upoštevajoč zahodne standarde.  Na začetku jih je bilo kar težko najti, saj je bil trend še vedno najem starih, poceni sob. Na srečo je hrvaški turizem končno spoznal, da je prihodnost v boljše opremljeni nastanitvi  in ne v » moja-babica-mi-je-zapustila-hišo-oddajal-jo-bom-turistom-brez-da-bi-jo-prenovil.«

Tako se je rodila ideja o Biserih na Jadranu. Le tisti luksuzni apartmaji in vile , ki so bili postavljeni neposredno ob morju ter so navdihnili in navdušili mene in mojo ekipo, so prišli v naš biseren izbor.

Zdaj uživam v svojem delu, z veseljem pomagam našim gostom, ki iščejo boljše, moderno in luksuzno namestitev na Jadranski obali. Na ta način sem na morju preživela 4-6 mesecev ter ob iskanju pravih biserov »skakala« iz enega otoka na drugega. Moram priznati, življenje je super!

Zato vas vabim, da se začnete fokusirati na en lep vidik življenja: uživanje življenja! Dober začetek bi bil na počitnicah na Hrvaškem..

Tanja Gutenmorgen, ustanoviteljica Biserov Jadrana

What to expect from our passionate service?